Friday, September 30, 2016

Makan Ayam Bakar di ADI-G Ayam Bakar Station

Assalamualaikum..

Minggu lepas ofismate ajak gi makan ayambakar.  Kiranya makanan sihat laa.
Kedai nie terletak di Medan Selera bersebelahan dengan A & W PJ dan juga dekat² 
ngan Nasi Kandar Zainal dan juga berdekatan JPJ PJ.  
Kalau korang dok cari² makanan cam nie leh laa terjah ke sini.
Kalau tengahari memang ramai gak laa.. Beratur ikut giliran.






Tuesday, September 20, 2016

Majlis Makan Malam Kesatuan

Assalamualaikum..

Lama dah blog nie.. terbiar sepi.. nie tengah dok
 gagahkan diri.. mengupdate N3 yang tertangguh.. Moh laa nengok 
apa yang ada dulu yer..


Sabtu, 20 Ogos 2016

Dah lama rasanya aku tak join majlis makan malam Kesatuan Kakitangan Am Universiti Malaya (KKAUM) nie.. Aku join pun sebab ada geng yang nak pergi.  Tema malam tuh Retro laa.  Majlis di adakan di PJ Hilton.  Aku ada ajak hubby join sekali tapi dia tak nak.. so dia hantarkan aje laa aku ke sana. Gerak dari rumah dalam pukul 6.45 petang.. pas tuh singgah kat Petronas kejap untuk solat maghrib.  Bukan tak nak solat kat hotel, takut ramai orang plak kan.. Sampai dalam pukul 8 malam gitu.. Wanie dah tolong bookkan tempat.. kiranya tahun nie.. ramai gak laa yang join.. 

Majlis berjalan dengan lancar sambil makan² ada laa persembahan.. Majlis berakhir dalam pukul 11 malam.. 









Thursday, September 01, 2016

Mood Update Blog Ke Laut

Assalamualaikum..

Dah lama betul tak update N3 baru.. mood pun kelaut.. ada je gambar 
yang boleh di updatekan tapi.. adoiyai.. rasa cam lemau jer.. 
Sayang plak kalau tak di update kat sini.. ada jugak kenangan kan.. 
Nanti laa plan² kita update.. yer..


p/s : Mood membaca novel pun dah merudum..  tu yang dah lama tak update novel yang dah dibaca..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss